кадър БНТРедактор: Няма отказ на банките да приемат депозити, това е

...
кадър БНТРедактор: Няма отказ на банките да приемат депозити, това е
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Няма отказ от депозити, банките продължават да ни вземат парите

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Няма отвод на банките да одобряват депозити, това е по-скоро журналистически сюжет за през лятото, това сподели в студиото на Българска национална телевизия банковия специалист Левон Хампарцумян. „ Банките не престават да ни вземат парите “, добави той. Хампарцумян разяснява, че по-характерно са сегашната обстановка е, че няма огромно търсене на заеми. Липсата на хрумвания в какво да се влага е събитие в световен мащаб, стана ясно от думите му.

„ Всяка инвестиция крие риск “, разяснява финансистът. Хампарцумян разяснява, че в случай че човек направи рискова инвестиция като млад и изгуби парите си, може да разчита, че в близко време ще се вдигне инфлацията, ще получи покачване на заплатата или ще си откри по-добра работа и ще се възвърне. Не по този начин обаче стоят нещата за човек, който е спестявал цялостен живот и той не би го посъветвал да влага, в случай че не е сигурен.

„ Вдигането на таксите на банките е въпрос на комерсиална политика. Те ще се усилват, до момента в който има кой да ги заплаща “, сподели също Левон Хампарцумян.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР